Kængurugryde med ingefær
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kængurufileterne ud i tern - Hæld olie, ingefær, hakket frisk koriander, tør sherry og rosiner over kødet - Lad det trække et par timer i køleskab og vend med jævne mellemrum.
Tag kødet op og brun det i en gryde med champignon i skiver og bladselleri i tern. Hæld lagen over og kog ned. Smag til med salt og peber og servér med løse ris |
|
Opskriften er vist 25300 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (103 stemmer) |
|
Kommentarer annique - 2005-01-01 01:01:01 den er sku go kom lidt mere ingefær i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne