Kængurugryde med ingefær

Kængurugryde med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kængurufileter
 olie
2-3 tsk.friskrevet ingefær
2 spsk.hakket frisk koriander
2 dl.tør sherry
100 g.rosiner
 
200 g.champignon
3 stilkebladselleri
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kængurufileterne ud i tern - Hæld olie, ingefær, hakket frisk koriander, tør sherry og rosiner over kødet - Lad det trække et par timer i køleskab og vend med jævne mellemrum.

Tag kødet op og brun det i en gryde med champignon i skiver og bladselleri i tern. Hæld lagen over og kog ned. Smag til med salt og peber og servér med løse ris





karakterer:
Opskriften er vist 25300 gange,
og udskrevet 676 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (103 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er sku go kom lidt mere ingefær i