gaffelkager med kokosmel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne i en skål. Dejen trilles i små kugler, og trykkes med en gaffel.
Tips: Kagerne bages i ca. 6 min. ved 220 grader. |
|
Opskriften er vist 32516 gange,
og udskrevet 861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer ? - 2018-11-24 12:05:51 Hvirkelig god kage bedste nogen sinde connie - 2012-12-22 10:08:41 Når kagerne lige er kommet ud af ovnen, kan man trykke en chokolade knap oveni småkagen. Carina - 2011-07-28 22:06:34 Kan man lave forme ud af dem med de forme man bruger til jul? sec - 2011-04-15 10:59:13 en ganske fin småkage, nem at bage og den kan varieres på flere måder, hakket chokolade og mange andre smagsvarianter. anonym - 2010-07-21 22:48:16 kan man ikke se billedt ' J:A - 2009-11-03 12:12:06 hvis man gør dem finger formede og putter mandler på er det af huggede hekse fingre som fungere godt til hallowin ann - 2007-03-28 17:55:07 hamrende gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne