Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det ved middel varme i en suppegryde i et par minutter. Skræl gulerødderne og kartofler, og skær dem ud i mindre stykker. Skræl og hak ingefæren fint. Tilsæt gulerødder, kartofler og ingefær, og hæld bouillon ved til det dækker. Lad suppen koge til grønsagerne er møre. Blænd suppen og tilsæt evt. lidt fløde. Server med appelsinbåde så man kan presse lidt appelsinsaft over suppen.
Tips: Gulerødderne kan med succes erstattes af søde kartofler. |
|
Opskriften er vist 16724 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne