Marengskage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : birthe petersen Indsendt : |
|
|
æggehvide skal piskes med sukker helt stive derefter sat mandler og kartoflermel forsigtig sat bageplade med bagepapir og lav rundecirkel i 2
ovn skal varmes med 175 grad i 45 min. Tips: i mens laver i kammelersause 1/2 dl mørkesirup 60gr flormelis 1tsk vanillesukker 1dl piskefløde dette skal varmes i kaaserolle kage og karmeller laves dag før i skal pynte med piskeløde 1/2 l pynte med karmelle krymmeler eller kakao |
|
Opskriften er vist 13315 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne