Marengskage

Marengskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : birthe petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 stor æggehvide
175 g.sukker
200 g.splitemandler i små hakker
1 spsk.kartoflermel
 
Opskrift:
æggehvide skal piskes med sukker helt stive derefter sat mandler og kartoflermel forsigtig sat bageplade med bagepapir og lav rundecirkel i 2
ovn skal varmes med 175 grad i 45 min.

Tips:

i mens laver i kammelersause 1/2 dl mørkesirup 60gr flormelis 1tsk vanillesukker 1dl piskefløde dette skal varmes i kaaserolle kage og karmeller laves dag før i skal pynte med piskeløde 1/2 l pynte med karmelle krymmeler eller kakao





karakterer:
Opskriften er vist 13315 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu