Creme fraiche rand med kaviar
Indsendt af : babuska Indsendt : Red : |
|
|
Caviar og rejer blandes i creme fraichen sammen med salt, peber og reven citronskal.
Husblasen udvandes, smeltes i vandbad (eller mikrobølgeovn) og tilsættes under kraftig omrøring. Flødeskummet blandes umiddelbart efter. Inden massen stivner, hældes den i en vædet randform og stilles i køleskab nogle timer. Randen vendes ud på et fad (rids den lidt rundt i kanten). Man kan lynhurtigt lade varmt vand løbe over bunden af randformen, så slipper den bedre. Randen pyntes med dild og citron og serveres med ristet brød og smør. |
|
Opskriften er vist 14162 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2017-06-24 11:04:11 Meget lækker anonym - 2013-03-21 11:20:07 Kan den fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne