Mimose æg 03
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Halver æggene på langs og fjern blommerne. Læg æggehviderne i en ring på et fad som er dækket af strimlet salat. Fyld dem med caviar. Gnid æggeblommerne gennem en fin sigte. Fordel det over kaviaren, men gem 1 spsk til pynt. Masker hvert æg me en spsk creme fraice. Drys resten af blommerne over.
|
|
Opskriften er vist 5106 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne