Indonesisk mörbradgryde

Indonesisk mörbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt af : lagamill

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mørbrad
0.5 gul peber
0.5 grøn peber
0.5 rød peber
1 løg
2 dl.cremefraiche
3 dl.fløde
0.5 pakkekonc. apelsinjuice
2 spsk.sojasauce
1 spsk.orientalisk karry
2 tomater skåret i tern
 
Opskrift:
mörbaden skäres i smalle strimler.
brunes i smör. läg det i en gryde.
hak peber+lög som steges i 2 min.
bland alt samme og steg det i 5 min.
serves med ris+ sallad





karakterer:
Opskriften er vist 17045 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-02 11:45:25
små pakker

  -   2007-08-13 13:15:15
hvor meget er 1/2 pakke juiche ved ikke om der mens små el store pakker.