Laksemusse
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min. tages op og smeltes i vandbad. Laksen mixes i blender eller foodprocesser sammen med fiskesuppe - fløde og dild. Den smeltede husblas røres i og moussen smages til med citronsaft - salt og peber. Den røgede laks skæres i 2 cm brede strimler som lægges i bunden af en randform. Laksemoussen fordeles i formen. Stilles i køleskab 4-5 timer.
Tips: (Husk at den smeltede husblas skal være ca. den samme temperatur som det den skal røres sammen med så den ikke klumper!) Servering: Randformen dyppes 10-12 sek. i varmt vand og vendes ud på et fad. |
|
Opskriften er vist 21836 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne