Laksemusse

Laksemusse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Husblas, blade
250 g.kogt laks
2 dl.fiskesuppe eller bouillon
1.5 dl.fløde
1 bdt.dild
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
75 g.røget laks i skiver
 
Opskrift:
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min. tages op og smeltes i vandbad. Laksen mixes i blender eller foodprocesser sammen med fiskesuppe - fløde og dild. Den smeltede husblas røres i og moussen smages til med citronsaft - salt og peber. Den røgede laks skæres i 2 cm brede strimler som lægges i bunden af en randform. Laksemoussen fordeles i formen. Stilles i køleskab 4-5 timer.

Tips:

(Husk at den smeltede husblas skal være ca. den samme temperatur som det den skal røres sammen med så den ikke klumper!)

Servering:
Randformen dyppes 10-12 sek. i varmt vand og vendes ud på et fad.





karakterer:
Opskriften er vist 21836 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu