Grillet Victoria bars med safrantomatsalsa
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen Indsendt : Red : |
|
|
Fisken grilles, til den er saftig i midten.
Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen. |
|
Opskriften er vist 9747 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne