Agurkesalat (sprød)
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt af : Ruth Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og eddike koges og afkøles helt.
Agurkeskiverne lægges i et glas og sukker/eddike-blandingen hældes over. Lukkes til med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 22308 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-08-16 13:20:32 Lækker agurkesalat som kan holde mindst en uge 😊 anonym - 2013-08-12 08:11:40 Hov, jeg glemte at skrive at det ikke er nødvendigt at koge eddike og sukker, man blander det bare, men sukkeret skal være opløst inden agurkerne kommer i. anonym - 2013-08-12 08:09:35 Den er fantastisk. de skal ligge i lagen 1-2 timer så kan den bruges. Den er bedst når den er frisklavet, Men den kan bruges i 1-2 uger. Et godt tip er at lave kun det der skal bruges til 1-2 dage. Når det er spist lægger man bare nye skiver i samme lage, så lav bare af en ½ -1 agurk ad gangen. m - 2010-06-26 16:38:56 savner svar på kommentarerne nedenfor... anonym - 2008-06-04 16:58:01 hvor lang tid skal de ligge i lagen før de er klar til at spise? anonym - 2007-08-03 13:53:31 Hvor lang tid kan de holde sig? Ruth - 2007-01-30 22:40:45 Man kan godt komme lidt salt i, men det er ikke nødvendigt Mie - 2007-01-30 22:39:47 Lavede den i går. Den er super... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne