Anretning med Kænguru filet

Anretning med Kænguru filet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kængurufilet
2 lime
75 g.honning
 Knust enebær
 Sæsonens salat
 Pinjekerner
 Olivenolie
 balsamicoeddike til dressing
 
Opskrift:
Kænguru filet pudses af og lægges i marinade af lime saft og skal, honning og lidt knust enebær natten over. Fileten aftørres, brunes i smør, steges i ovn i ca. 8-10 minutter ved 180-200 grader. Fileten afkøles, skæres i tynde skiver og anrettes på sprød salat med ristede pinje kerner og balsamico dressing. Serveres med brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 34535 gange,
og udskrevet 928 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager kanon godt