Anretning med Kænguru filet
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Kænguru filet pudses af og lægges i marinade af lime saft og skal, honning og lidt knust enebær natten over.
Fileten aftørres, brunes i smør, steges i ovn i ca. 8-10 minutter ved 180-200 grader.
Fileten afkøles, skæres i tynde skiver og anrettes på sprød salat med ristede pinje kerner og balsamico dressing. Serveres med brød og smør.
|
|
Opskriften er vist 34520 gange,
og udskrevet 928 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 det smager kanon godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne