Muslibar

Muslibar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
140 g.blødt smør
90 g.flormelis
6 spsk.kakao
2 pasteuriserede æg
200 g.digestive kiks (knuste)
100 g.tørrede abrikoser
100 g.tørrede figner
100 g.dadler
100 g.smuttede hakkede mandler
200 g.kokosmel
200 g.havregryn
 
 Overtræk:
200 g.smeltet chokolade
100 g.smør
 
Opskrift:
De tørrede frugter skæres i mindre stykker. Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den trykkes jævnt ud. Formen sættes i køleskabet og afkøles mindst 2 timer, den kan sagtens stå et døgn i køleskab.

Overtræk:
Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er smeltet, hældes det over myslimassen. Formen sættes i køleskabet og er klar til brug, når chokoladen er størknet.

Skæres ud i barer på 10x2 cm.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Müslibar

karakterer:
Opskriften er vist 31366 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-09 15:54:12
jeg ville nomalt bruge morgenmad müsli