Muslibar
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
De tørrede frugter skæres i mindre stykker. Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den trykkes jævnt ud. Formen sættes i køleskabet og afkøles mindst 2 timer, den kan sagtens stå et døgn i køleskab.
Overtræk: Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er smeltet, hældes det over myslimassen. Formen sættes i køleskabet og er klar til brug, når chokoladen er størknet. Skæres ud i barer på 10x2 cm. |
|
Opskriften er vist 31356 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-09 15:54:12 jeg ville nomalt bruge morgenmad müsli |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne