Fredagskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Æggene røres godt med sukker og margarine. Bland de groft revne gulerødder med ananasmosen og kokosmelet og rør det hele i æggemassen. Melet blandes med natron og vanillesukker og vendes i til slut. Belæg en bradepande (30 x 42 cm), med bagepapir og bred dejen ud herpå.
Bag kagen pa næst nederste rille i en 175° varm ovn i 20 min. Skru varmen ned til 150° og bag kagen videre i yderligere 20 min. GLASUR: Rør flormelis i det kogende vand og tilsæt mandelessensen. Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasuren. Tips: Denne kage er velegnet til at fryses, men i så fald skal man vente med at overtrække med glasur, indtil den skal spises. |
|
Opskriften er vist 15747 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2011-04-18 16:40:23 Den smager vildt godt! mari - 2007-09-30 16:29:39 cool til en fredag, men kan spises alle dage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne