Paneret Victoria bars med tomat concassé og pasta Augustr

Paneret Victoria bars med tomat concassé og pasta Augustr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Victoria bars filetter
1 poselime og koriander topping
 salt
 peber
1 æg
 olie
 
 Tomat concassé:
4 modne tomater
2 stilkebledselleri
1 peberfrugt
1 lille squash
 Bredbladet persille
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Alle grønsager skæres ud i passende små tern Koges ind i gryde til passende konsistens. Til sidst tilsættes groft hakket bredbladet persille. Smag til med salt og peber. Pastaen koges al dente. Fisken skæres ud i passende stykker dyppes i æg og paneres med lime og koriander topping Steges i olie til fisken lige er blevet hvid. Pastaen arrangeres midt på en tallerken. Tomat concasseén lægges over og fisken arrangeres som kronen på værket. Pyntes med frisk koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-28 08:17:10
Hmm. Kopieret opskrift fra VillaVerde, hvis den havde været taget fra PDF siden, var beskrivelsen blevet pæn. Hvor får man lime og koriander topping? Hvad er pasta Augustr?