Paneret Victoria bars med tomat concassé og pasta Augustr
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen Indsendt : Red : |
|
|
Alle grønsager skæres ud i passende små tern Koges ind i gryde til passende konsistens. Til sidst tilsættes groft hakket bredbladet persille. Smag til med salt og peber. Pastaen koges al dente. Fisken skæres ud i passende stykker dyppes i æg og paneres med lime og koriander topping Steges i olie til fisken lige er blevet hvid. Pastaen arrangeres midt på en tallerken. Tomat concasseén lægges over og fisken arrangeres som kronen på værket. Pyntes med frisk koriander.
|
|
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2008-02-28 08:17:10 Hmm. Kopieret opskrift fra VillaVerde, hvis den havde været taget fra PDF siden, var beskrivelsen blevet pæn. Hvor får man lime og koriander topping? Hvad er pasta Augustr? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne