Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Småkødet hakkes og formes til 4 flade bøffer.
Relish laves ved at koge sukker og eddike med hakkede løg, jævnes af med snowflake. Heri kommes hakket papaya. Skal koge i ca. 15 sekunder. Herefter afkøles og Blandes med hakket koriander.
Kartoflerne skrælles, skæres i både og vendes i olie/paprika. Steges i ovn ved 200 grader i 45 minutter.
Burgerne steges og lægges i bollerne med tomat i skiver, salat og relish. Serveres med stegte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 13266 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Maria & Marie 6.D - 2009-01-09 09:20:59 Fed ret 8D Hvordan mon en struds smager? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne