Nathos
Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Katja Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 100°.
Hæld chips’ene i en bradepande og drys osten over. Sæt bradepanden i ovnen i 10 minutter, eller indtil osten er smeltet ud over chips’ene. Tips: Smager allerbedst når de lige er kommet ud af ovnen, og når osten stadig er flydende. |
|
Opskriften er vist 14805 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-27 15:25:28 ikke idiot sikker og stær ikke nok informatisioner Kathleen - 2010-01-21 15:03:55 Som dip er hjemmelavet hvidløgs-stærk tzatziki også fantastisk Vikker00 - 2008-04-19 16:14:08 prøv at put bacon på inden du putter dem i ovnen nammm... Fatima - 2007-05-29 21:17:18 Saltede tortilla chips med ketchup er BEDST !!UUUHM Trine - 2007-04-22 17:58:01 Som dip er creme fraiche rigtig godt! mig - 2007-03-06 14:02:21 nachos hedder det :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne