Meunierestegt rødspættefilet
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fiskefiletterne gåes efter for småben.
Fiskefiletterne gives et snit ca 5 cm fra halespidsen uden at skære helt igennem, og spidsen bukkes over.
Filetterne krydres med salt og peber og vendes i mel. Steges gyldne på en stor pande i smør. Serveres med kartofler, skrællet citron vendt i hakket persille, og brunet smør eller persillesauce. |
|
Opskriften er vist 75427 gange,
og udskrevet 824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-08 08:30:13 Det er en rigtig fin fiskefile, den vil jeg ´lave noget mere derhjemme, og jeg vvil også tilbyde andre lave det for den er bare god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne