Olivenkartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri de sorte oliven for sten. Blend dem til en grov kompot med 1 dl olivenolie. Bag kartoflerne møre i ovnen og skrab indmaden ud i en gryde (eller skræl dem og kog dem møre). Varm mælken op. Mos kartoflerne. Pisk olivenolien og den varme mælk i kartoflerne. Rør olivenmassen i. Smag til med revet muskatnød, havsalt og peber.
|
|
Opskriften er vist 15195 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2009-06-24 17:43:41 jeg ved godt man ikke skal dømme retten på udseendet, men på smagen, men hjemme hos os har vi to små piger og her betyder det SÅ meget hvordan maden er anrettet... Jeg ville aldrig kunne få dem til at smage på den der mos! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne