Olivenkartoffelmos

Olivenkartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Olivenkartoffelmos, billede 4 Olivenkartoffelmos, billede 1 Olivenkartoffelmos, billede 2 Olivenkartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kartofler
3 dl.mælk
2 dl.olivenolie
250 g.sorte oliven m/sten
 Muskatnød, friskrevet
 Havsalt
 Peber
 
Opskrift:
Befri de sorte oliven for sten. Blend dem til en grov kompot med 1 dl olivenolie. Bag kartoflerne møre i ovnen og skrab indmaden ud i en gryde (eller skræl dem og kog dem møre). Varm mælken op. Mos kartoflerne. Pisk olivenolien og den varme mælk i kartoflerne. Rør olivenmassen i. Smag til med revet muskatnød, havsalt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15186 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-24 17:43:41
jeg ved godt man ikke skal dømme retten på udseendet, men på smagen, men hjemme hos os har vi to små piger og her betyder det SÅ meget hvordan maden er anrettet... Jeg ville aldrig kunne få dem til at smage på den der mos!