Rødløgsrelish
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Indstil ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pil løg og hvidløg. Skær rødløgene i skiver, så de hænger sammen i rodenden (som når man skærer kartofler til hasselback-kartofler). Skær hvidløgsfedene i skiver. Rist fennikel hurtigt på en tør pande. Bland hvidløg, stjerneanis, fennikel, 3 spsk Balsamico og olivenolie og smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom løgene i et ovnfast fad og hæld blandingen over, dæk til og bag løgene i ovnen ca. 40 minutter, vend rundt halvvejs i bagningen. Kom relishen i en skål og smag til, medens den endnu er varm, med salt, peber, resten af Balsamicoen og sukker.
|
|
Opskriften er vist 46008 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer B. Mortensen - 2012-09-02 19:23:03 Jeg elsker løg, så denne rødløgsrelish var perfekt til ribbenssteg, i stedet for det traditionelle rødkål/rødbeder. Prøv det. Mette - 2009-10-02 09:12:53 Er i tvivl om det skal severes kold eller varm Per - 2007-01-28 10:20:01 Vi var lidt i tvivl om hvad der mentes med at skære løgene som til hasselback-kartofler, men hvis løget stadig hang sammen ville det være bagte løg, og relish er lidt kompotagtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne