Rødløgsrelish

Rødløgsrelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rødløgsrelish, billede 4 Rødløgsrelish, billede 1 Rødløgsrelish, billede 2 Rødløgsrelish, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 små rødløg
6 fedhvidløg
6 spsk.Balsamico
2 spsk.olivenolie
2 stjerneanis
1.5 tsk.stødt fennikel
 Sukker
 Havsalt
 Peber
 
Opskrift:
Indstil ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pil løg og hvidløg. Skær rødløgene i skiver, så de hænger sammen i rodenden (som når man skærer kartofler til hasselback-kartofler). Skær hvidløgsfedene i skiver. Rist fennikel hurtigt på en tør pande. Bland hvidløg, stjerneanis, fennikel, 3 spsk Balsamico og olivenolie og smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom løgene i et ovnfast fad og hæld blandingen over, dæk til og bag løgene i ovnen ca. 40 minutter, vend rundt halvvejs i bagningen. Kom relishen i en skål og smag til, medens den endnu er varm, med salt, peber, resten af Balsamicoen og sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 46170 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-02 19:23:03
Jeg elsker løg, så denne rødløgsrelish var perfekt til ribbenssteg, i stedet for det traditionelle rødkål/rødbeder. Prøv det.

  -   2009-10-02 09:12:53
Er i tvivl om det skal severes kold eller varm

  -   2007-01-28 10:20:01
Vi var lidt i tvivl om hvad der mentes med at skære løgene som til hasselback-kartofler, men hvis løget stadig hang sammen ville det være bagte løg, og relish er lidt kompotagtig.