Tarteletter med høns i asparges 04
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : Trillo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Aspargesvæden sigtes ned i en skål.
Sauce: Smørret smeltes og melet tilsættes under omrøring. Fløden hældes i lidt efter lidt under konstant omrøring og dernæst hønsebouillon og aspargesvandet til passende konsistens. Saucen koges igennem. Kødet og aspargesene tilsættes smages til med salt og peber. Tarteletterne lunes og fyldet kommes i. serveres straks. |
|
Opskriften er vist 202146 gange,
og udskrevet 9579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2018-12-30 15:53:13 Jeg laver det altid med mælk i stedet for fløde. Så sparer jeg på kalorierne - og den smager fuldt ud lige så godt... Steen Foldager - 2018-12-29 17:55:48 Dens her opskrift er formidable, jeg bruger altid kun den. Anne Nielsen. - 2018-06-21 23:03:51 Det smager fantastisk... Dejlig nem opskrift... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne