Andebryst a la Thai
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Steen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær skindet af andebrystet.
Kødet skæres i tynde skiver og lægges i en skål.
Marinaden piskes sammen og hældes over, og de marineres i mindst 1 time. Steg kødet i wok 2-3 minutter og tag det op. Knus citrongræs og steg det med skalotte- og hvidløg i wokken. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg kort. Kom kødet tilbage i wokken og bland omhyggeligt, smag til og server med ægnudler og sukkerærter. Tips: * Scoville Capsaicin Units også kendt som Scoville Heat Units |
|
Opskriften er vist 103816 gange,
og udskrevet 1768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2016-08-27 20:14:50 Retten er ikke sur/sød! Yderst velsmagende men måske lidt mangelfuldt, at der ingen forslag til chili er angivet. Jeg brugte 2 stk rawit chili, som gav en passende styrke til mit temperament. annd79 - 2013-03-12 19:54:33 mega lækker ret! Jeg brugte også rød og grøn peberfrugt, rødløg og forårsløg var istedetfor skalotteløg. Fine ærter brugte jeg :) anonym - 2012-06-03 20:48:16 Lækker ret. Jeg valgte dog at foretage nogle ændringer og tilføjelser: Jeg puttede 2 tsk. sesamfrø i marinaden, i stedet for sesamolie, som jeg ikke lige kunne få fat i. Derudover valgte jeg at putte ½ rød peber, 100 g. champignons i skiver og 1 gulerod i tynde julienne-strimler i sammen med løg og hvidløg...i øvrigt erstattede jeg skalotteløg med 3 forårsløg. Jeg puttede også sukkerærterne i sammen med, så jeg ikke behøvede at blanchere dem først...meget velsmagende. Per - 2011-11-09 22:47:22 Vi kogte sukkerærterne kort, skar dem i mindre stykker og vendte dem i sammen med kødet lige inden servering. Ærterne kunne også været skåret i mindre stykker og tilsat wokken sammen med citrongræs og skalotteløg og være stegt med der. charli - 2009-05-05 06:35:56 Det skal jeg prøve ,jeg elsker den der blanding ,af sur sød sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne