Rensdyrsteg
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Indsendt af : jette andersen Indsendt : |
|
|
Puds kødet fri for sener og hinder.
Rør smørret sammen med knust enebær og salvie. Frisk skal hakkes. Gnid kødet med salt og peber og fordel kryddersmørret over stegens overside. Læg stegen på risten over bradepanden og brun den i ovnen ved stærk varme, 250 grader i 8-10 minutter. Dæmp varmen til 170 grader. Hæld bouillonen ved og steg stegen færdig ca. 1½-2 timer afhængig af kødets tykkelse. Si og mål stegeskyen ned i en gryde. Tilsæt fløden og bring det i kog. Rør en smørbolle af fedtstof og mel og pisk den i den kogende sky. Lad sovsen koge ved svag varme 5-6 minutter. Smag sovsen til med salt og peber og eventuelt lidt rønnebærgele. |
|
Opskriften er vist 34630 gange,
og udskrevet 641 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne