Sambal sauce
Indsendt : |
|
|
Læg de tørre chilier i blød i kogende vand til de er bløde, ca. 10 minutter.
Blend i blender til jævn masse.
Svits peberfrugt, rødløg, hvidløg, reje og stærk chili med salatolie over medium varme til de er bløde, ca. 3 minutter. Rør de blendede chilier, tamarinde koncentrat, brun sukker og salt i, kog 2 til 3 minutter yderligere. Giver 2½ dl. Tips: Oversat fra engelsk, så målene tages med lidt forbehold. |
|
Opskriften er vist 4502 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne