Ferskensuppe med rejer 04
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Svits karry i fedtstof. Halver løgene og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg. Tilsæt tomat, hakkede ferskner, ferskensaft, ris, fløde og bouillon. Bring suppen i kog og lad det simre 15 – 20 minutter. Smag til med krydderier og kom rejerne i suppen lige inden servering. Snit salaten og kom den i tallerkenen, inden suppen hældes i.
|
|
Opskriften er vist 22471 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne