Ferskensuppe med rejer 03
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Karry, løg og hvidløg svitses i en gryde i en anelse vand.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon – lad det koge 5 minutter.
Tilsæt ferskner i tern, ferskensaft og salt og peber – koges kort. Tag gryden af blusset og tilsæt græsk yoghurt – kom 80-120 g rejer i og server med 30 g brød til.
Spis yderligere ca. 200 g grøntsager. |
|
Opskriften er vist 18440 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Stina - 2011-01-06 20:42:25 Med DDV yoghurt bliver den i hvert fald ikke grynet... Lækker suppe ;) Namme TNS - 2010-01-27 17:50:42 Jeg synes den græske yoghurt gør, at suppen bliver grynet, så den ser ikke lækker ud, men smager fantastisk! Kan bestemt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne