Stuvede hvidkål

Stuvede hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hvidkål
5 dl.letmælk
3 spsk.majsstivelse
 Muskatnød, friskrevet
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Snit kålen groft, og kog den i letsaltet vand 8-10 minutter. Kog mælken op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend kålen i. Lad det simre et par minutter under omrøring.

Tips:

Kog mælken igennem med 1-2 tsk. karrypasta, inden den jævnes. Smag evt. til med lidt mangochutney.





karakterer:
Opskriften er vist 26978 gange,
og udskrevet 644 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-23 18:33:04
Det er en rigtig dejlig og nem opskrift