Stuvede hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Snit kålen groft, og kog den i letsaltet vand 8-10 minutter. Kog mælken op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend kålen i. Lad det simre et par minutter under omrøring.
Tips: Kog mælken igennem med 1-2 tsk. karrypasta, inden den jævnes. Smag evt. til med lidt mangochutney. |
|
Opskriften er vist 26978 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer smulder - 2013-10-23 18:33:04 Det er en rigtig dejlig og nem opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne