Aromisk gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Guffelhornet Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tændes på 180 grader C.
Æg og sukker piskes sammen Olie tilsættes Gulerødderne rives og tilsættes Resten af ingredienser blandes godt og tilsættes. Hældes i en form Bages i 20 -25 min - stik i den for at se om den er færdig Afkøles og kom evt. glasering på. Tips: Det er en rigtig god kage, de fleste kan lide. Det er en fleksibel kage der kan varieres efter smag. Den har en let svampet konsistens. Hvis den (mod forventning) ikke bliver spist samme dag, holder den sig godt. |
|
Opskriften er vist 14397 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer varmtvand - 2008-04-25 19:42:57 Lavede den med 1 revet appelsinskal og en håndfuld græskarkerner. Kan klart anbefales! Virkelig god kage. Og dejlig svampet. D - 2007-03-15 17:12:01 Mmmm lækker - min nye favorit kage :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne