Herregaardskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Masse:
Æggehviderne piskes stive. flormelis og kokosmel røres i. Feststoffet blødgøres og røres godt med sukkeret. Derefter røres æggeblommerne i. Mel hvori bagepulveret er sigtet, samt mælk tilsættes. Det hele røres godt sammen. Dejen smøres ud i en smurt bradepande. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Derefter smøres massen straks på. Bages færdig ved 150 grader C i ca. 20 minutter. Tips: 4 - 685 |
|
Opskriften er vist 7700 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne