Bacontærte
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Mel, salt, æg og fedtstof blandes, der tilsættes så meget vand, at det bliver en dej. Den sættes i køleskabet. En tærteform ca. 27 cm. i diameter beklædes med dejen, den overskydende dej skal ikke skæres af, men blot hænge ud over tærtefadet, der prikkes hul med en gaffel, så den ikke buler op. Bages ca. 25 minutter ved 175 grader c. alm ovn. til bunden er gylden. Den overskydende dej skæres forsigtigt af lige efter bagning mens dejen stadig er lidt blød, det gøre nemt med en brødkniv. Fyld: Porren skæres i skiver og skylles grundigt, og dryppes godt af. Den svitses godt på en pande sammen med bacon i tern. Æggemasse: Æg og mælk piskes sammen og krydres med salt og peber. Porre og bacon fordeles i tærtebunden, den revne ost fordeles over, og til slut hældes æggemassen over. Bages ca. 40 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. til tærten er gylden. |
|
Opskriften er vist 111134 gange,
og udskrevet 1359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-09 17:04:49 Super tærte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne