Lækre friturestegte fisk
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : lene jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
skyl og gør fileterne godt rene
Pisk mel-olie-øl-salt til en luftig dej og stil den koldt 1 time. Derefter blandes de 4 stivpiskede æggehvider i dejen.
Kom palminen i en stor gryde og når den syder om en tændstik er den klar. Dyp filetterne i dejen og læg dem forsigtig ned i frituren. De skal vendes når den ene side er lysebrun, når begge sider er lysebrune er de færdige. Tages op med en hulske og afdrypper lidt på fedtsugende papir. De lægges i et ildfast fad og holdes varme i ovnen. Vigtigt: Ovnen må ikke lukkes helt i, sæt en trægrydeske i klemme i lågen, ellers bliver de bløde. Server kartofler - bønner - perleløg - gulerødder og bearnaisesovs til. Tips: Tager lidt tid at lave men er meget nem og smager også godt kolde. |
|
Opskriften er vist 9930 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne