Tunsalat 09
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Tun på dåse Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tunen hældes op i en sigte og drænes.
Tunen kommes over i en skål og surmælksproduktet tilsættes.
Peberfrugten skæres i små tern og kommes i skålen sammen med majskernerne.
Kinakålen skylles og snittes meget fint.
Kinakålen tilsættes, og tunsalaten blandes godt og smages til med salt og peber.
Servering: Tunsalaten spises som pålæg. Opbevares i køleskab og kan holde sig i ca. 2 dage. |
|
Opskriften er vist 215798 gange,
og udskrevet 4019 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2017-11-19 13:43:38 Kan man bruge andet end tun, som jeg afskyr? John - 2015-09-15 05:17:52 Nogle kapers gør også godt! Nadia - 2012-08-13 22:19:20 Den er super god, kan varmt anbefales :) karin holbæk - 2012-05-21 18:32:50 det er en super god opskrift den kan anbefales hvis man er mange til frokost og man kan bruge groft brød og icebergsalat og lægge en god portion på salaten den smager kanont Tina - 2011-10-25 15:45:26 God opskrift, tunsalat er det bedste! Nemt og hurtigt at finde ud af :) Juliane - 2011-08-12 13:15:33 hvis man bruger a38 eller fromagie frais, hvor meget vil det gøre ved kalorierne pr 100 gram? (: Nanna - 2010-10-28 09:35:39 Belenda: Jo, skær evt. kyllingebryst i strimler. Belenda - 2009-04-21 12:33:46 Kan man ikke bruge andet end tun?? thomdal - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange personer er salaten til? Anja - 2005-01-01 01:01:01 En god mad at tage med på tur Heidi - 2005-01-01 01:01:01 den smager dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne