Ærtesuppe med rosmarin
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt af : Lebu Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder skæres i små tern. Ligeledes med porrerne.
Steg dem med hvidløg i olien og tilsæt bouillon, rosmarin, salt, peber.
Lad det simre i ca. 15 min.
Tilsæt ærterne, lad det småsimre i yderligere 5 min.
Smag til derefter.
Anret og pynt med porreringe.
Du kan servere med kold flæsk eller pølse, eller bare rugbrød.
Tips: Her er der brugt møllerens de hurtig. Bruger du tørrede flækærter skal de koge en time i bouillon med hvidløg peber og rosmarin |
|
Opskriften er vist 6869 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne