Rødkålssalat med appelsin og æbler
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : Friis Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del rødkålen og snit det fint eller efter behag, kom det så i en skål.
Skræl æblerne og skær dem i fire både, del derefter hver båd i to stykker og snit dem i stykker efter behag ned i rødkålen. Tag to af appelsinerne og del dem i to stykker, pres saften ud over rødkål og æbler, tag derefter kødet fra de pressede appelsiner og kom det i salaten. Skræl de to andre appelsiner og fileter dem, derefter skæres de i passende stykker og kommes i salaten. Til sidst blandes det hele rundt og kan serveres enten med det samme men bliver bedst efter at have trukket et par timer i køleskab. Tips: Man kan komme det snittede rødkål i til sidst for at afpasse mængden bedre, i forhold til æbler og appelsiners størrelse, da alle ingredienserne jo kan variere i størrelsen. |
|
Opskriften er vist 153633 gange,
og udskrevet 3413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer KNH - 2011-03-04 23:12:57 Ja den er super, især med nødder. Alle slags kan bruges samt mandler. anonym - 2010-01-02 20:41:37 Dejlig og lækker salat. Jeg plejer at tilsætte valnødder, 3 spsk. olivenolie, en smule knust nelliker og overhælder med citronsaft mmmmmmm elsker den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne