Elg farsbrød

Elg farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.elgkød
1 dl.rasp
1 dl.vand
0.5 løg
1 dl.piskefløde
1 æg
 salt
 peber
1 bdt.persille
2 spsk.smør eller margarine
4 æggeblommer
 hakkede rå løg
 
Opskrift:
Rør farsen og lad den hvile mindst 3 kvarter på køl, HUSK rør først farsen fast med salt først, det er altafgørende for et godt resultat.





karakterer:
Opskriften er vist 11982 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-16 23:21:35
Fedt.. Nu har jeg købt alt det ind og så skulle jeg kun bruge kød og sal

  -   2007-02-07 08:25:28
Farsbrødet lægges i smurt fad, og bages ved 200 grader C i omkring 30 minutter.