Elg farsbrød
Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen og lad den hvile mindst 3 kvarter på køl, HUSK rør først farsen fast med salt først, det er altafgørende for et godt resultat.
|
|
Opskriften er vist 11982 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Henning - 2010-11-16 23:21:35 Fedt.. Nu har jeg købt alt det ind og så skulle jeg kun bruge kød og sal Per - 2007-02-07 08:25:28 Farsbrødet lægges i smurt fad, og bages ved 200 grader C i omkring 30 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne