Kartoffel lasange
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Først opvarm købet og tilsæt de kryderiger du nu vil have i. lad det stå og simre ved svag varme mens du skræller og bagefter river alle kartoflerne. find nu en rund form som helsk skal være 10-15 cm dyb.
Lig føft et lag Kartofle strimler nederst så laget er 2 cm ca og derefter tager du noget oksekød og ligger et 2 cm lag.
fløg den frem gangs måde til der er ca 4-5 lag af her. sør for det øverste lag er kartofle strimler.
hæld så mælken ud over formen og derefter drys kryderrigerne ud over.
varm den ved 200 grader i 20-30 min hvis det ikke er nog så skal du vente til det øverste lag er lidt sprødt og gyldent.
Tips: sør endlig for lagne er lige tykke alle steder. Tilsæt eventuelt andre kyderiger. anbefales det serveres med en god sovs og brød ved siden af. husk mælken ellers bliver den alt for tør. |
|
Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-04-28 18:59:26 det er bare super duper læk læk lækkert anonym - 2007-04-28 18:58:35 lidt klumpet men lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne