Fransk Tartar
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Lars Bahrt-Jørgensen, Sønderjylland Indsendt : |
|
|
Det hele kommes i en skål og blandes grundigt sammen til en stor sammenhængende masse og stilles derefter i køleskab 3 - 4 timer.
Tips: Som tilbehør kan man tage : Tyndt skivede kartofler som steges sprøde og gyldne i halv smør og halv olivenolie på en pande. En god krydret rødvin fuldender middagen. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 21122 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Margit - 2010-10-19 11:30:24 19.10.2010. Har spist denne delikatesse i Tjekiet. Syntes absolut ikke at der skal kartofler til, men som vi fik det serveret i Prag. Et stykke ovnristet hjemmebagt hvedebrød der serveres med en skål friske hvidløg, som den enkelte presser (river) hen over brødskiven. Iøvrigt var der ikke urter i. Lis 10.09.2010 - 2010-09-10 12:15:06 Har smagt denne herlige spise i Aix en Provence, men der skal ikke ketchup i, men ellers er jeg enig i, at der skal serveres pomnmes frites og en god rødvin til. Se, det er rigtig "løvemad. Fra Lars - 2010-08-28 10:22:11 Mine forældre spiste det første gang på en fortorvscafe i Nice. Og så har vi prøvet at efterligne opskriften. Derfor fransk tartar. malik - 2010-01-11 17:33:29 Nogle der har smagt fransk tatar i Frankrig ? Lars - 2009-08-12 11:43:17 Hej Jan, Ja den er god nok, men man kan jo altid selv tilsætte mere eller mindre. Jan - 2009-04-03 13:43:41 Kan det virklig passe der skal så mange urter i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne