Lyserød løgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes fint og brunes let i olien. Kogende bouillon hældes ved, og suppen koges i 10 minutter. Tomatpuré og fløde tilsættes, og suppen smages evt. til med salt og råsukker.
Franskbrødsskiverne skæres i små terninger og ristes gyldne i olie tilsat knust hvidløg.
Lige inden serveringen drysses suppen med brødterningerne og evt. hakket persille - eller brødterningerne serveres seperat.
|
|
Opskriften er vist 6540 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne