Gyldne horn

Gyldne horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
0.25 dl.fløde
1 tsk.sukker
5 g.gær
 
 Fyld:
 Abrikos- eller appelsinmarmelade
 
 Pynt:
100 g.hakkede mandler
 lidtsukker
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Gæren opløses i fløden, hvorefter alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hviler på et koldt sted, helst køleskab, i ca. 15 minutter.

Derefter deles dejen i 2 lige store stykker, der formes til kugler og rulles cirkelrundt ud, 25 cm. i diameter. Hver cirkel skæres ud til 8 trekanter. På den brede ende af hver trekant anbringes en tsk. marmelade, hvorefter dejstykket rulles op til horn fra den brede ende.

De 16 horn pensles med æggeblomme, drysses med hakkede mandler og sukker, hvorpå de uden efterhævning bages på ovnens midterste rille ved 225 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

701 - 856





karakterer:
Opskriften er vist 4612 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu