Gyldne horn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i fløden, hvorefter alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hviler på et koldt sted, helst køleskab, i ca. 15 minutter.
Derefter deles dejen i 2 lige store stykker, der formes til kugler og rulles cirkelrundt ud, 25 cm. i diameter. Hver cirkel skæres ud til 8 trekanter. På den brede ende af hver trekant anbringes en tsk. marmelade, hvorefter dejstykket rulles op til horn fra den brede ende. De 16 horn pensles med æggeblomme, drysses med hakkede mandler og sukker, hvorpå de uden efterhævning bages på ovnens midterste rille ved 225 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 701 - 856 |
|
Opskriften er vist 4612 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne