Pastaret med kalkun og mornaysauce
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Ulla Indsendt : Red : |
|
|
kog pastaskruerne og læg dem i bunden af et fad.
Steg baconen og læg den til side. læg kalkunternene på panden, krydr dem og steg dem til de er brune. fordel dem over pastaen. Svits grøntsagerne og bland baconen i. pisk mornaysauce og kaffefløde sammen og tilsæt lidt krydderier. Hæld over grøntsager og bacon og lad simre i 5-10 min. hæld blandingen hen over pasta og kød og stil det i ovnen ca .20 min. ved 175 grader. server sammen med flutes. |
|
Opskriften er vist 9633 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer indsender - 2007-01-19 11:40:37 glemte at skrive forårsløg på ingredienslisten, de svitses sammen med de øvrige grøntsager :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne