Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Stonie Indsendt : Red : |
|
|
Figen, abrikos og dadel skæres i stykker på ½-1 cm og udblødes i så meget øl at det dækker.
Pepperonien snittes og blandes i og blandingen drænes (gem øllet)
Der laves et hul gennem kyllingen eller en lomme der stoppes med pepperoniblandingen
Kyllingen paneres i groft majsmel og steges på en pande i lidt olivenolie.
Panden koges af i øllet og jævnes, er der noget tilbage af fyldet, kommes det også i sovsen.
Serveres med ris og salat Er der mere øl tilbage i flasken, drikkes det til. |
|
Opskriften er vist 8037 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne