Karrysuppe med ferskner

Karrysuppe med ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annemarie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 løg
1-2 porre
3-4 gulrrødder
10 g.margarine
0.5 ds.karry
2 ds.flåede tomater
1 ds.kokosmælk
 vand
1 ds.ferskner
 rejer
 
Opskrift:
Karryen brændes af i margarinen. Løg, gulerødder og porre svitses heri. Tomater og kokosmælk tilsættes. Dåsen fra tomaterne fyldes med vand to gange og hældes i. Ferskner og rejer tilsættes, lige før severing. Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 14862 gange,
og udskrevet 504 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-10 17:30:20
en halv dåse karry ???? er dette ikke en fejl ? vil gerne vide hvormeget karry der skal i, da mit karry normalt er i pulver og i et brev

  -   2009-03-19 06:39:17
det er en af de rigtige gode og bedre supper jeg har smagt mine børn i min vuggestue er hel ville med den mvh annette