Skildpaddebrownies
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Ricco Indsendt : Red : |
|
|
Smelt kæmpeskildpadderne sammen med smørret. Lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker sammen til det bliver luftigt.
Tilsæt mel, bagepulver, salt og hakket chokolade.
Tilsæt den afkølede chokolademasse.
Hæld i en smurt kageform eller i en kageform med bagepapir.
Bag midt i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min. eller til den er færdig.
|
|
Opskriften er vist 28918 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-03 10:58:36 Form 25 x 30 Søs - 2012-11-08 18:18:47 Simpelthen den lækreste brownie jeg har smagt! Den kan umiddelbart lyde en smule "klam" med alle de skildpadder, men den er fantastis og en kæmpe succes hver gang! :) Maria - 2011-02-16 15:50:43 Jeg kan normalt ikke lide skildpadder, men i det her tilfælde må jeg overgive mig. Brownien bliver ganske simpelt så lækker og perfekt, at den næsten smelter i munden på én. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne