Hvidvinsdampet søtunge
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør en kold stegepande med lidt smør.
Fold søtungefiletterne, gerne 2 sammen, og læg dem i panden.
Hæld hvidvin og vand ved og tænd for varmen.
Dampes ca. 13 minutter til fisken er fast og hvid.
Løftes den op.
Fonden jævnes let med smørbolle, tilsættes creme fraiche, salt og pebermølle, koges lidt ned, monteres med kold smør (piskes med koldt smør). Rejer og muslinger skylles kort under den varme hane og vendes i og det hele hældes over søtungen. Tips: Fonden kan også, efter den er kogt lidt ned monteres med hollandaise,og ellers på samme måde. |
|
Opskriften er vist 51437 gange,
og udskrevet 1030 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2017-12-23 08:53:50 Der må ikke bruges varmt vand direkte fra hanen i mad! Det er ok hvis du har en cooker. Per - 2013-10-16 16:33:54 Der kan serveres ris til retten, der kan også tilsættes dampet champignon og porer i mundrette stykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne