Indbagte Muslinger

Indbagte Muslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 muslinger fra dåse
 hvedemel
 
 Dej:
100 g.hvedemel
3 spsk.olivenolie
 lidtsalt
1 glaslunkent vand
 
 et par æggehvider
 lidtsalt
 
Opskrift:
Dejen:
Hvedemel røres lind med olivenolien, lidt salt og et glas lunkent vand. Lad dejen trække.

Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviden i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.


Fritureolien varmes op til ca 180 grader C, jeg plejer at bruge et stegetermometer.

Muslingerne vendes i mel, dyppes i dejen, og steges gyldne i olien, lægges på fedtsugende papir.

Tips:

Du kan også bruge friske muslinger, så skal de bare lige koges først.
Se opskrift her






karakterer:
Opskriften er vist 10860 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu