Honningmarinerede rodfrugter

Honningmarinerede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 gulerødder
2 pastinakker (eller pastinak og persillerod)
6 skalotteløg gerne aflange
 
 Marinade:
1 spsk.hakket skalotteløg
1 spsk.klaret smør
1 spsk.citrontimian, frisk
1 spsk.hvid balsamicoeddike
1 spsk.lynghonning
0.5 dl.jordnøddeolie
1 lime saft heraf
0.5 dl.vand
 
Opskrift:
Til marinaden svitses løg i smør, de øvrige ingredienser tilsættes, og alt koges et par minutter.

Skær de rensede grønsager i små bidder, og svits dem i klaret smør, ca. 10 minutter.

Hæld marinaden ved, kog videre et øjeblik, og lad grønsagerne trække til servering.

De skal ikke i køleskabet, lad dem bare stå på køkkenbordet, 15-30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21837 gange,
og udskrevet 570 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu