Pastinaksuppe 03
Indsendt af : hlwa Indsendt : Red : |
|
|
Skyl porren grundigt og snit den i mundrette stykker.
Skræl kartofler og pastinakker og skær dem i tern.
Sautér grøntsagerne i olie i få min., de må ikke tage farve.
Tilsæt bouillonen og kog grøntsagerne til de er møre, ca. 20 min.
Hæld suppen i en blender og pureér den.
Hæld suppen tilbage i gryden og pisk rigeligt med sennep i, uden af den koger.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér hvidløgsbrød m. persillepesto til. pestoen kan udelades.
|
|
Opskriften er vist 6302 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Vivian - 2009-02-05 18:13:41 Rigtig god -kan kun anbefales.Havde ikke fiskesennep,brugte derfor Dijon sennep samt nogle sennepsfrø i stedet for med god virkning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne