Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hjelmsgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Rødspættefileter
2 Bdt.Forårsløg
2 Rødløg
1 Stor bundt bredbladet persille
3-4 bouillonterninger (grønsags)
 Ris
 
Opskrift:
Kog en ½ - 1 liter vand og rør bouillonterningerne ud i. Hæld bouillonen i et fad. Vask og pluk persillen. Skær rødløgne i ½ ringe, ta noget løg og persille og læg på rødspættefileten og rul den sammen og læg det ned i fadet. Vask og skær derefter forårsløgne i ringe og kom ned i fadet.

Fadet stilles midt i ovnen, som sættes på 200 grader og tændes når du sætter ris over, og er færdig når risene er færdige.

Tips:

Dette er både yderst delikat og fedtfattigt på samme tid, og meget simpelt at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 37938 gange,
og udskrevet 686 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu