Krebsehalesalat med kogte kartofler og dild
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Indsendt : Red : |
|
|
En dejlig mandagsret der ikke kræver de store armsving. Rør mayonnaise med tabasco, citronsaft, salt og peber. Kog kartoflerne med dild og salt, indtil de er møre. Vend krebsehalerne med frisk salat, pynt med dild og server til de kogte kartofler og evt. ristet toast.
|
|
Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne